Отпушване на канали

Канализация и отпушване на канали ви препоръчва да погледнете около къщата, жилището, имота си и ще видите че, има голямо разнообразие от различни канали и е необходимо да се поддържат чисти, така че те да работят правилно. Нашата компания за отпушване на канали има  професионално обучени специалисти и инструменти, за да се справят с всякакъв вид предизвикателство отпушване и
почистване на канали, включително:

Кухня и свързаната с нея канализация. Мазнините, сапун и хранителните отпадъци могат да вземат своя данък, като задръстят или запушат канализацията, ако сте невнимателни при работата си. Мазнините имат това свойство че, се залепват по тръбите бавно и с течение на времето.

Отпушване на канализация на душ, вана. Водата трябва да се отцеди веднага, когато сте на душ и само няколко минути след баня. Ако това е източване бавно, от ваната или душа, това означава че, канализационната тръба вероятно е запушена със сапун или коса.

Отпушване на канали на мивки. Бавно източване на водата и запушването са в резултат на паста за зъби, сапун и мръсотия. Ако загубите ценно бижу в канала на мивката, обадете се на нашата фирма за отпушване на канали, и ние ще бъдем в състояние да изтеглим изгубената вещ без особено затруднение.

Отпушване на тоалетна и тръбите след нея. Запушена тоалетна често е причинена от опит за промиване на различни предмети, кърпички за бебета или други продукти, които не се разпадат като тоалетната хартия или ароматизатора попадне в нея. И ако имате деца, може да попадне дадена детска играчка или чорап в чинията и да я запуши. За щастие, има специален инструмент за изваждане на такива вещи, които могат да предизвикат неприятности, като заседнат  във вътрешната страна на тръбата, като водата в тоалетната изтича много бавно, докато се запуши напълно.

Отпушване на канали на подови сифони, мазета, перални помещения, гаражи, вътрешни дворове, алеи и дори по-стари бани често се получава запушване, за да се предотвратят наводнения се налага аварийно отпушване. Обикновено повечето сифони са с „еска“, която трябва постоянно да е пълна с вода, за да се предотвратят навлизането на миризми от канализация.

Основен път на канализацията канализация. Всички канали във вашето домакинство водят към главната канализация, която се свързва към градската канализация или септична яма. Основен виновник за запушванията тук обикновено е навлизането на корени в канала, които действително могат да
предизвикат сериозен проблем, който ако не се реши с отпушване ще се наложи ремонт. Потърсете нашите услуги в София.

1 thought on “Отпушване на канали

  1. Предлагаме ви, специална услуга за запушена канализация с корени, като ги изрязваме стига да не са разместени тръбите и да не е станало много късно, но и тогава ще ви дадем оферта за ремонта. Отпушване на хоризонтални и вертикални щрангове и канали в София.

Вашият коментар