ВиК ремонти София

Знаем, че има прости водопроводни задачи, и че всеки може да си ги направи, поправи, само след определени инструкции. Въпреки това, при по-сериозни въпроси като запушена канализация и откриване на течове трябва да се потърсят професионалистите. ВиК ремонти София съветва, за да избегнете запушена канализация стане блокиран, пазете каналите от отпадъци на които не им е мястото там. Един от най-често срещаните битови отпадъци е боклукът, хранителните останки /мазнини/, които се натрупват с течение на времето и в крайна сметка блокират канала напълно.

Ако забележите, че налягането на водата е спаднало и е много малко, или пък ако видите, че има разлив на вода или пък мивките не се източват толкова бързо, както обикновено, това всичко говори че имате нужда от майстор по вик ремонти София, който да отстрани повредите и да ги ремонтира с подходящата апаратура необходима за отстраняване на авариите. При установяване на вътрешно канализационно запушване е необходима професионална апаратура, а за промиване, вряща вода може да бъде правилното решение, проблемът може да бъде малко по-сложен и може да се наложи ремонт от професионален вик специалист.

Корени от дървета могат да проникнат право в канализационните тръби, които ще причинят блокажи, и ще трябва да бъдат отстранени с професионално оборудване от вик ремонти София. Най-важният аспект от почистването е да е бърз и да не причинява щети на околното пространство. В някои случаи вик ремонта няма да мине без да се разкопа за да се подмени развалени участък от тръбата.

За тази цел, професионален водопроводчик от вик ремонти София ще използва най-високотехнологично оборудване, за да провери вашата канализацията, диагностицира проблема и дали е се налага ремонт и по какъв начин да стане, със или без копаене. Проверки чрез видеокамери и почистване под налягане струя може да се използва, за да се уверите, че вашата канализация е изчистена и е в добро състояние за да си вършите работата, без да се причинява неудобството.

5 thoughts on “ВиК ремонти София

 1. Здравейте, попаднах на вашата статия ВиК ремонти София и с интерес я прочетох. Имам следното питане и ще съм ви благодарен да ми отговорите. Канала на мивката ми в кухнята от известно време започна да издава особенни звуци когато водата изтича, като шумът се усилва накрая. Не знам каква е причината за това явление, но се притеснявам да не възникне някаква вик авария и то когато няма никой в къщи. Живея в София и ще съм ви наистина благодарен, ако знаете причината за този канализационен шум или пък сте имали подобни случаи от вашата практика.

  • Здравейте, от това което ми пишете разбирам че, канализацията която отводнява мивката ви в кухнята е в процес на запушване т.е. има нещо в канализацията /мазнина, отпадък/ и когато водата оттича – преминавайки през този участък издава тези звуци /къркорене/. Фирмата ни извършва отпушване и профилактика на канали в София и ако решите можете да се възползвате от нашите вик услуги чрез посочения линк за връзка.

  • Добър ден, домоуправител съм на един вход в София и имаме проблеми с канализацията си. През един два месеца канала се запушва и викаме фирма да го отпушва. Този проблем е дотегнал на всички живущи и сме решили да извършим необходимия ремонт на канализацията. Вашата фирма може ли да дойде да направи оглед и да ни дадете оферта? Благодаря предварително за отговора.

   • Здравейте, щом като толкова често се запушвате, значи действително канализацията ви има проблем за решаване. Вариантите са два или има счупване на тръбите или тръбите не са почистени както трябва отвътре. Това може да се установи при самото отпушване на канала. Не зная какво са ви казали колегите, когато са идвали да отстранят проблема. За да се извърши ремонт на канализация, трябва да сме убедени че, тя е за ремонт. Нашият съвет е когато се запушите да ни извикате ние да отпушим канала и тогава да установим дали сте за ремонт – и ако да, ще ви дадем оферта.

    • Здравейте, още едно нещо може да се направи при такива ситуации – да се извърши видеонаблюдение на проблемния канал и да се види дали е за ремонт. Каналмайстор извършва ремонт и диагностика на канали и канализации, натисни тук.

Вашият коментар