Отпушване на канали – диагностика

Преди започване на превантивна или почистваща спешна работа по канализацията, е препоръчително да се определи състоянието на тръбите след отпушването на канала. Това ще направи диагностика на тръбопровода – достъпен и ефективен начин за видеонаблюдение и диагностика на канала. Системата в реално време ще покаже на техническото състояние на тръбопровода. В резултат на видеонаблюдението ще бъде избран оптималния подход за отпушване на канали и тяхното почистване. Ако целостта на тръбата е нарушена, разбита, видеонаблюдението също ще спомогне да се избере метода на ремонтиране или подмяна на канализационния участък.

Хидродинамичното промиване на каналите често се използва, за да се подготви бърз метод за рехабилитацията на тръбата „тръба в тръба“, която да се замени с намаление в диаметъра. Въпреки това, силната струя може да извърши не само измиване, но това би направило възможно, относително евтин метод за възстановяване на канализацията. Висока ефективност и качеството на работата на спешната помощ и поддръжката относно почистването на канализацията е предвидено от задължителната предварителна диагноза. Диагностика се извършва чрез видеонаблюдение, инспекция на тръбопроводи с помощта на високотехнологично оборудване за отпушване на канали и инспекция на канализация.

Видео диагноза – неразделна част от цялостни мерки за очистване на каналите, гарантиране на безпрепятствеността и свободното оттичане на канализация. В процеса на измиване и почистване на канализационната система, напълно се елиминират всички утайки и се възстановява диаметър на тръбата. В старите канализационни мрежи може да възникне извънредно положение, тогава се използва хидродинамичното почистване на вътрешността на канализацията, където са източниците на запушванията. При измиване с вода, се доставя в работната зона на дюзата под високо налягане (300 атмосфери), която разбива и измива качествено тръбата от депозираните отпадъци. Компанията ни предлага и извършва аварийни канализационни ремонти и отпушване на канали в град София и диагностицира канални тръби. Свържете се с нас при проблеми с канализацията ви за да извършим необходимите действия  в правилната посока.

Вашият коментар