Отпушване на запушени канали – Аварийна канализация София

Отпушване с техникаКомпанията ни за почистване и отпушване на канализации в София –  предлага висока ефективност с модерна технология за почистване и предотвратяване на напълно  запушени или частично запушени канализационни тръби.

Основната разлика при използването на механичната технология за премахване на запушени  канализационни тръби е че, аварийните работи се извършват без използване на химични вещества,  които водят до преждевременно износване или повреда на тръбните канали.
Ние също така разчитаме на при работата си на своите надеждни електрически машини немско  производство за отпушване на канали, които се справят дори и най-трудните блокажи и аварии.

Почистване и хигиенизиране със съдействието на тази техника и електромеханични начини са  идеални за предотвратяване и отстраняване на запушвания в апартаменти, вили, хотели, кухни,  столове, ресторанти, барове, кафенета, магазини, автомивки, болници, хотели, почивни станции, в  офиси и складове и офис сгради.

Нашата компания сключва договори за изпълнение на работата по почистване и профилактика на  канализационни запушвания при много изгодни условия за нашите клиенти.

Запушена канализационна тръба – най-често блокирала канализация
Запушване на канализационното отклонение и вътрешни канални тръби, неприятна миризма на канали   са сред най-честият проблем на канализационните мрежи. Тези повреди се дължат на нарушения на  правилата за използване и липсата на канализационна загриженост както и периодично превантивно  почистване на каналите, с което се премахват депозитите в канализационната мрежа. Когато  някакво препятствие или водната тапа пречат на водата да се оттича, резултата е наводняване на  по-долните етажи или мазета. Навременното отпушване на канализацията и качественото почистване  ще ви помогне да избегнете сериозни проблеми.

Тоалетните много често се запушват и са предразположени към запушване защото, редовно се изхвърлят през тях отпадъци от всякакъв характер. Има няколко начина за отпушване на запушена тоалетна. Важно е да запомните, че отпушването на керамични или порцеланови тоалетни чинии с тел или спирала може да повреди санитарния уред, след контакт на желязото с тоалетната.

Душ кабините и баните също се запушват, защото там се натрупва коса и косми, полепва сапун, дори и малки отпадъчни елементи от облеклото или обувките.

Отпушване на запушени канали често се случва в дългите хоризонтални щрангове с големи ъгли където попадат парцали, сапун, пясък, големи предмети, както и при нисък дебит на отпадните води или минимални накло на канализационните тръби. При фрактури на каналите, въпросните запушвания зачестяват, но нашата компания освен отпушване на канализация се занимава и с ремонт на канали. На ваше разположение сме!

Вашият коментар