Качествена ВиК техника и машини за отпушване на канали

Техника за водопровод и канализацияВ тази статия искаме да ви запознаем с един от водещите производители на ВиК техника – немската фирма Ротенбергер, която на 24.05.2017г. навършва 68 години от основаването си от нейния основател Едуин Ротенбергер. Ротенбергер предлага широка гама от инструменти за запояване, заваряване, електрически и ръчни ВиК машини, инструменти и оборудване за отпушване на канали. Представител за България е дъщерното дружество rothenberger.bg от където можете да закупите подходящата за вас техника, инструменти, машини и оборудване за професионалното ви развитие.

В продължение на този период от време Ротенбергер AG се развива много успешно и става водещ производител на технологично усъвършенствани инструменти за тръби, специализирани машини и екологично инженерство – далеч отвъд границите на Германия. Разполага с повече от 1500 служители в над 50 дружества от групата, като в световен мащаб всяка година се произвеждат и продават 28 милиона Ротенбергер инструменти. Имат над 150 патенти и търговски марки, както и висок темп на производство в предприятията, което свидетелства за качеството на тези продукти.

Въз основа на широката гама от качествени продукти се осигурява лесен и удобен начин за професионално развитие с помоща на инструментите с марка Ротенбергер, чиито продукти вие ще намерите в над 10000 хардуерни магазини и дистрибутори в цяла Европа. Предлагат богата техника за отпушване на канали, включваща различни ръчни и електрически машини с различна мощност, за различните по-големина и диаметри канали, както и машина /помпа/ за отпушване с вода под налягане. Осигуряват и сервиз за ремонт на техниката, както и много резервни части. Ротенбергер България има представителен магазин в София, както и лица за контакти по регионите в Пловдив, Велико търново, Бургас и Варна. С тях можете да се свържете посредством линка по-горе.

Професионалистите в бранша ползващи техниката и инструментите на фирмата Ротенбергер знаят, че те са здрави, качествени и надеждни. Машините за отпушване на канали с марка Ротенбергер ще работят дълги години и ще са добър партньор в работата ви, ако извършвате редовна поддръжка и смазване на триещите се части. Пожелаваме успех при работата с техниката на Ротенбергер, на всички настоящи и бъдещи клиенти на фирмата.