Отпушване на канали в София и страната

отпушване на канал

От дългогодишната ни работа по отпушването на канализация, забелязваме че, масово се изхвърлят храни, хранителни отпадъци, предмети, строителни материали, парцали и какво ли не още в каналите. Напоследът извърлянето на мокри кърпи става масова практика в учреждения, офиси, здравни заведения, жилищни сгради и т.н., което говори за ниска културна хигиена на обществото, вярно е че, има и хора които не извърлят такива отпадъци, на са достатъчни двама или трима в една сграда да го правят и запушването е неизбежно.

отпушване на запушен каналПри извършването на нашата дейност по отпушването на каналите почти са рядко адресите в които не намираме мокри кърпи изхвърлени в канализацията, както и дамски превръзки – на които пише да не се извърлят в канализацията. Доста трудно може да се контролира тази дейност, почти невъзможно е, затова е необходимо ползвателите да знаят последиците от изхвърлянето на отпадъци в тоалетните чинии, но не само да знаят а да спрат тази си дейност.
Това е причината фирмите за отпушване на канали да не дават гаранция за извършената работа или ако дадат периода е много кратък. Ползвателите на канализационната мрежа трябва да са внимателни какво се извърля и къде се изхвърля.

Вашият коментар